Weg van Hara

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn belangrijk om te weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Zo worden vervelende situaties zo veel als mogelijk is voorkomen.

Algemeen

Mijn behandelingen zijn een aanvulling op de reguliere zorg en geen vervanging. Ik adviseer je om bij gezondheidsklachten ook altijd de huisarts te informeren.

Het gebruik of toepassen van informatie die beschikbaar is op mijn website is zonder direct overleg je eigen verantwoordelijkheid en risico.

Omgangsvormen

Ik neem mijn vak zeer serieus. Ik zal geen handelingen verrichten die in strijd zijn met beroepsethische opvattingen of met de gedragsregels die vanuit de beroepsvereniging voor therapeuten gelden. Ik zorg voor een goede hygiëne en verwacht dit ook van jou.

Gegevens

Ik ga zorgvuldig met je persoonlijke en medische gegevens om. Voor meer informatie verwijs ik naar mijn privacyverklaring.

Betalingsvoorwaarden

• Afspraken annuleer of verzet je uiterlijk 48 uur van tevoren. Zonder tijdige afmelding wordt de gereserveerde tijd volledig in rekening gebracht. Prettig dus als je op tijd afmeldt, zo geef je iemand anders de kans om een afspraak in te plannen.

• Annuleren of verzetten van een afspraak kan alleen per mail, telefoon of whatsapp.
• Betalen doe je direct na afloop van de behandeling. Dit kan met pin of contant.

Zorgverzekering

Mijn behandelingen vallen over het algemeen onder alternatieve zorg. Dit wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed bij aanvullende verzekeringspakketten. Het is je eigen verantwoordelijkheid om na te gaan bij je zorgverzekeraar of en hoeveel er vergoed wordt. De factuur van de behandeling ontvang je per mail en dien je zelf in bij de zorgverzekeraar.

Aansprakelijkheid

De werkwijze en behandelplan bespreek ik tijdens onze eerste afspraak. Als je eventuele bezwaren hebt tegen bepaalde handelingen, dan geef je dat voor de behandeling aan. Hoewel ik mijn uiterste best voor je doe om je klachten te verlichten, kan ik

je helaas geen genezing of verbetering garanderen. .

Colofon

Het ontwerp, de afbeeldingen en de teksten op deze website zijn origineel. Niets van deze website mag worden gekopieerd of anderszins worden verveelvoudigd zonder voorafgaande toestemming van de auteur. De auteursrechten liggen bij Marieke Kramer, eigenaar Weg van Hara.

Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?