Zwangerschapsmassage

De gehele periode rondom je zwangerschap is een bijzondere periode waarbij - naast je kindje -je lichaam en geest extra aandacht verdienen. Ik bied Shiatsu behandelingen aan voor vrouwen die graag zwanger willen worden, zwanger zijn en graag een massage willen ontvangen (met of zonder klachten) en ook een speciale postnatale massage, bedoeld om de kersverse moeder te ondersteunen in de eerste weken na de bevalling.

Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschapsmassage worden de energiebanen weer in balans gebracht en kunnen zowel moeder als kind genieten van een uur ontspanning en weldaad. De massage wordt door de kleren heen gegeven en je ligt op een zachte mat. Een zwangerschapsmassage kun je ervaren voor de ontspanning, maar ook bij klachten is dit zeer heilzaam. Een zwangerschapsmassage ondersteunt bij bekkeninstabiliteit, spierklachten, spataderen, vocht vasthouden, maagzuur, misselijkheid, angsten en piekeren, slapeloosheid, en nog veel meer. Als ervaren Shiatsu therapeut ben je veilig in alle perioden van je zwangerschap (dus ook de eerste drie maanden).

pregnant

 

 

 

 

 

Stuitligging tijdens zwangerschap

Shiatsu tijdens je zwangerschap helpt niet alleen om de zwangerschapskwaaltjes te verminderen, maar kan ook een zeer effectieve therapie zijn bij een stuitligging. Door het gebruik van het kruid moxa tijdens de zwangerschapsmassage kan een stuitligging verholpen worden. Vanaf week 33 ben je welkom als je een stuitligging hebt.