Kinderwens

Soms is een zwangerschap niet vanzelfsprekend en lijkt een kinderwens onvervuld te blijven. Als je weet dat maar 5% van de stellen met een uitblijvende zwangerschap werkelijk een fysiek mankement hebben, kun je je afvragen wat er “mis” is met de andere 95%. Vaak is er met behulp van een aanpassing van het voedingspatroon en het herstellen van de algehele balans in lichaam en geest veel te doen aan de slagingskans van bijvoorbeeld IVF, of zwangerschap na herhaalde miskramen maar ook het natuurlijk zwanger worden.

Kinderwens

Wist je dat ze in landen als China al vóór de zwangerschap bezig zijn met het optimaliseren van hun energie, zodat de omstandigheden van conceptie optimaal zijn en de energie van het kindje optimaal is? In de afgelopen jaren heb ik veelvuldig te maken gehad met vrouwen die een kinderwens hadden. Shiatsu therapie kan daarin veel betekenen. Een consult is echt maatwerk en er wordt ook gekeken hoe en waar je eventueel verbeteringen zou kunnen aanbrengen in je voeding, levenspatroon en het optimaliseren van je algehele energiebalans zodat de kans om zwanger te worden groter wordt.

Kinderwens holistisch bekeken

In mijn praktijk wordt de kinderwens holistisch bekeken. Daarmee bedoel ik dat we gaan kijken naar de onderliggende disbalans(en) en deze aanpakken en opheffen zodat de energie in lichaam en geest optimaal zijn. Want als je energie stroomt, stroomt ook het leven en kunnen veranderingen plaatsvinden.