Workshop Zhineng Qigong

Workshop Tao

WORKSHOP ZHINENG QIGONG SELF HEALING METHOD – 20 maart met Tao Qingyu

Deze workshop gaat dieper in op het zelfhelend vermogen van onze lichaam en geest en de zelfhelende technieken vanuit de Zhineng Qigong. De workshop is toegankelijk voor iedereen en heeft als doel het bewust worden van je zelfhelende capaciteiten om zo je gezondheid te verbeteren.

Zhineng Qigong is ontwikkeld door Dr Pang Ming in de jaren 80. Het is een zeer effectieve bewegingsvorm die je gezondheid, zelfhelend vermogen en je persoonlijke- en spirituele ontwikkeling bevordert. Zhineng Qigong is door de Chinese overheid erkent als de meest effectieve Qigong vorm die momenteel bestaat.

Over de docent Tao Qingyu

Leraar Tao begon in 1993 met het beoefenen van Zhineng Qigong. Hij heeft in 1997-1999 de Teacher Training met goed gevolg afgerond. Na voltooiing van deze Teacher Training heeft hij een aantal maanden in het Huaxia centrum gewerkt, het medicijnloze ziekenhuis opgericht door Dr. Pang Ming. Vanaf 2000 reist hij door China, inclusief Hong Kong, om mensen Zhineng Qigong te leren en heeft hij vele mensen healings gegeven. Zijn grote wens is om zijn kennis en ervaring uit te wisselen met andere mensen over de hele wereld, de Zhineng Qigong cultuur te verspreiden en het voor iedereen mogelijk maken om van een  gelukkig, vrij en gezond leven te kunnen genieten.

De workshop is voor iedereen toegankelijk en wordt gegeven in het Engels.

We zien je graag bij deze bijzondere workshop!

Hun Yuan Ling Tong

Datum: zondag 20 maart 2016
Tijd: 10.00 tot 17.30 uur, de healing circle van 19.00 – 20.30 uur
Kosten: workshop 85 euro
 + 15 euro voor een uitgebreide vegetarische lunch in het Bindi café/ Healing Circle 15 euro / Beide 100 euro
Info en aanmelding: info@wegvanhara.nl of bel met 06-45162712