Workshop Shiatsu

YIN YOGA & TRADITIONELE CHINESE GENEESKUNDE – 26 juni met Yvonne en Marieke

In je element met vuur

In de zomer zorgt het element Vuur voor passie, enthousiasme en speelsheid. Vuur geeft groei en bloei en geeft ons de mogelijkheid om ons volle potentiaal te leven.

Zowel de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) als de Yoga worden al duizenden jaren beoefend en hebben als doel het in balans brengen en houden van lichaam en geest.

In deze workshop verdiep je je Yin yoga beoefening door specifieke houdingen die de bijbehorende organen en energiebanen van het element Vuur in balans brengen. De informatie vanuit de TCG geeft je extra inzichten om de oefeningen in je dagelijks leven te kunnen inzetten.

Vuur energie is een sterk verspreidende, naar buiten gerichte energie. In de natuur is dit te zien aan de uitbundige bloei van onze prachtige natuur. Vuur is verbonden met onze Hart energie, en voedt onze passie. Als het Vuur niet in volle kracht aanwezig is, kun je dat mentaal en emotioneel voelen door een gebrek aan enthousiasme, je niet verbonden voelen met jezelf of de mensen om je heen. Maar als het vlammetje te hoog staat, kan het Vuur ook verteren en onrust geven, druk en onrust in gedrag en gedachten bijvoorbeeld.

In deze workshop starten we met ontspannen yoga flow en qigong oefeningen om warm te worden en in balans te raken. De yin yoga neemt je mee naar binnen, je blijft langer in de houding liggen of zitten, maar van binnen zal er van alles gaan stromen. We verstillen en kijken met open aandacht naar onszelf. Hierbij wordt je goed begeleidt door Shiatsu & Qigong docente Marieke Kramer en Yin & Vinyasa yoga docente Yvonne Themmen.

Maak verbinding met jezelf en je passie, levenslust en enthousiasme! Nieuwsgierig wat het voor jou gaat brengen? Meld je dan aan!

Datum: zondag 26 juni 2016
Tijd: 13.00 tot 16.00 uur
Kosten: 35 euro
Info en aanmelding: info@bindi.nu

Meer informatie te vinden op de site van Bindi