Shiatsu therapie

Shiatsu kan een enorme ondersteuning zijn voor mensen met chronische klachten en mensen die herstellende zijn van een ziekte of trauma. Een Shiatsu behandeling duurt ongeveer een uur, op verzoek een half uur langer, en wordt op een speciale zachte mat (futon) op de grond uitgevoerd. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Zwangerschap en kinderwens

Ben je zwanger of wil je zwanger worden, dan kan Shiatsu een zeer effectieve therapie zijn. Met Shiatsu zorg je voor minder zwangerschapskwaaltjes en meer ontspanning. Het kan bovendien een oplossing zijn bij een stuitligging. Postnatale massage is toegespitst op het bevorderen van herstel na de bevalling. Babymassage kan diverse klachten verhelpen of verlichten.

Workshops

Op verzoek geef ik workshops en cursussen voor bedrijven, groepen en uitjes. Hierbij kun je denken aan een cursus babymassage, of een workshop Zhineng Qigon.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Chinese kruidentherapie

Deze traditionele therapievorm is al duizenden jaren oud en wordt ingezet bij de meest uiteenlopende klachten. De substanties hebben een plantaardige, minerale en dierlijke oorsprong. Als kruidentherapeut ben ik in staat om de kruidenformule op maat te maken en samen te stellen. Hierdoor worden zowel het probleem als de oorzaak van de klachten aangepakt.