Shiatsu en massagepraktijk Amersfoort Marieke Kramer

Welkom op de site van Weg van Hara, praktijk voor Shiatsu, Massage en Zhineng Qigong in Amersfoort.

Weg van Hara

Hara betekent onderbuik in het Japans en is niet alleen een belangrijk diagnostisch middel, maar ook ons emotioneel en energetisch centrum. Weg van Hara verwijst naar het pad (de Dao) dat wij allen bewandelen en waarin wij vaak uitdagingen tegenkomen die ons kunnen belemmeren om ons pad te bewandelen of ons doel te bereiken. Dan raak je dus feitelijk wég van je Hara, wat afleidt en ongemakken geeft. In mijn praktijk help ik jou door middel van Shiatsu, massage en/of Zhineng Qigong met het (her)vinden en bewandelen van de Dao, jouw Weg.

Als therapeut en docent werk ik zowel 1 op 1 als met groepen. In dit informatie-tijdperk gebeurt het maar al te vaak dat we onszelf verliezen. Ik help jou bewust te worden en te leven vanuit je eigen kracht, dat is mijn wezenlijke doel. . Op deze website vind je meer informatie over de oorsprong en effecten van Shiatsu therapie, de diverse vormen van massage die ik aanbied en achtergrondinformatie over Zhineng Qigong. Waar je ook voor kiest, ik doe alles met aandacht en vanuit mijn Hara! Door naar je Hara te gaan, kom je thuis bij jezelf. En wie wil dat nou niet?

Lotus

Het is geen toeval dat de Lotus mijn logo is geworden. De lotus groeit in de meest vieze modder die je je maar kunt bedenken. Daarnaast symboliseert de Lotus het Yin en Yang principe en staat ze voor wedergeboorte. Voor mij thema’s die raakvlakken hebben met mijn eigen levenspad en terugkomen in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) die aan de basis ligt van zowel Shiatsu als Zhineng Qigong.

Hun Yuan Ling Tong!

Marieke Kramer