Contact

U kunt op diverse manieren contact met mij opnemen. Heeft u vragen of opmerkingen? Ook dan kunt u contact opnemen met Weg van Hara. Mijn mail lees ik dagelijks, telefonisch ben ik soms niet bereikbaar in verband met de praktijk, maar u kunt uw naam en nummer achterlaten en dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Kijk ook eens op de pagina Veelgestelde vragen. Weg van Hara Shiatsu Massage Qigong

Neem contact op met Weg van Hara voor Shiatsu of massage

Shiatsu behandelingen en massages vinden plaats in de praktijkruimte te Amersfoort. U kunt het beste telefonisch een afspraak maken. Ik werk zowel overdag als in de avonduren. Bent u slecht ter been of niet in staat om naar de praktijk te komen? Dan kan ik een Shiatsu consult aan huis geven. Ik hanteer hier wel een ander tarief voor en wil graag eerst telefonisch contact.

Adres en contactgegevens:

Weg van Hara
Narcisstraat 1
3812 VJ Amersfoort

Tel 06 451 627 12
info@wegvanhara.nl

 

De praktijkruimte van Weg van Hara is vanaf Amersfoort CS in 10 minuten lopen te bereiken. Vanaf het station kunt u bus 1 richting het Soesterkwartier nemen. U stapt dan uit bij de halte Emmauskerk. Vanaf de bushalte is het drie minuten lopen naar de praktijkruimte.

Als u met de auto komt, is er voldoende gratis parkeergelegenheid te vinden aan de Soesterweg. 

Als u een bericht wenst te versturen, kunt u het beste van het onderstaande contactformulier gebruik maken. Graag alle velden invullen, zodat ik contact met u kan opnemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht